Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ο π. Μωυσής στην Ιερά Μητρόπολή μας

Την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο οσιολογιώτατος αγιορείτης μοναχός Μωυσής, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο "Οικογένεια, Γονείς και Παιδιά". Το βιβλίο αποτελεί έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των συναντήσεων της Σχολής Γονέων. (δείτε σχετικά http://kosmasaitolos.blogspot.com/2009/10/blog-post_6067.html ).

Στα πλαίσια της επίσκεψής του αυτής θα πραγματοποιήσει και μία σειρά από ομιλίες σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

· Σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τους μαθητές του Α’ Λυκείου Αγρινίου, συζήτησε μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Η συζήτηση κράτησε 4 διδακτικές ώρες.

· Το απόγευμα θα μιλήσει σε συνάντηση της Φιλανθρωπικής Ομάδας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», με θέμα: «Ο πόνος στη ζωή μας». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι και ώρα 19:00 μ. μ.

· Το Σάββατο το πρωί θα μιλήσει σε σύναξη μοναζουσών και το απόγευμα στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι.

· Την Κυριακή το πρωί θα μιλήσει κατά τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου και το απόγευμα στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου