Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ημερολόγιο τσέπης 2015 της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Εκδόθηκε και κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας το Εγκόλπιο – Ημερολόγιο για το έτος 2015, το οποίο εφέτος είναι αφιερωμένο στους Αρχιερείς που διετέλεσαν Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Στις σελίδες του Ημερολογίου οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν για του μακαριστούς Επισκόπους της τοπικής μας Εκκλησίας και συγκεκριμένα τον Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ, τον Μητροπολίτη Πορφύριο, τον Ιερόθεο Α’ Αριστάρχου, τον Θεόφιλο Βλαχοπαπαδόπουλο, τον μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, τον Γεράσιμο Καλοκαιρινό, τον Παρθένιο Ακύλα, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, τον Ιερόθεο Β’ Παρασκευόπουλο, και τον Θεόκλητο Αβραντινή. Επίσης γίνεται αναφορά στον Άρτης Ιγνάτιο Γ’ Τσιγκρή, ο οποίος ως τοποτηρητής εποίμανε σχεδόν 5 χρόνια την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Επίσης δίδονται στον αναγνώστη και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική και φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να το προμηθευθούν από τους Ενοριακούς Ναούς, καθώς επίσης και από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Ι. Π. Μεσολογγίου και το Βιβλιοπωλείο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο. Τα έσοδα από την πώληση των Ημερολογίων, θα διατεθούν για το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου