Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλία του Γέροντος Ιωσήφ Ξηροποταμινού στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου 2017 η τρίτη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ομιλητής ήταν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Ιωσήφ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρους, ο οποίος μίλησε με θέμα: «”Άφετε τα παιδία ελθείν προς με…” Ο σύγχρονος πόλεμος κατά της χριστιανικής αγωγής του παιδιού και η αυξημένη ευθύνη των γονέων και των αναδόχων».


Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους παρισταμένους γονείς ο οποίος επεκτάθηκε σε πολλά θέματα στα οποία απάντησε κατάλληλα ο Γέροντας.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κοσμάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανύστακτη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι γονείς για την κατά Θεόν ανατροφή των παιδιών τους, μέσα σε μια κοινωνία που διαρκώς προσπαθεί να διώξει τον Θεό από την καθημερινότητά της. Επίσης ευχαρίστησε τον π. Ιωσήφ για την παρουσία του και την εποικοδομητική ομιλία του.
Η επόμενη συνάντηση στην πόλη του Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Κοσμά και θέμα: «Τα Χριστούγεννα στην οικογένεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου